De Dorpskamer

Welkom in de Dorpskamer.

Iedere woensdag is vanaf 10.00 uur de dorpshuiskamer open. Voor een kopje koffie of thee. Voor een ontmoeting. Voor een praatje. Waar men zin aan heeft. Om ongeveer 12.00 uur kan men een tosti bestellen en/of een kopje soep eten (die door vrijwillige dorpsbewoners altijd vers wordt gemaakt). En dat alles voor € 1,00 per consumptie (soep en ook tosti).

De eerste woensdag van de maand wordt er ook door een groepje gebreid en gehaakt, geven ze elkaar adviezen, worden er werkstukjes getoond. Natuurlijk zijn dat vooral de dames. De heren doen daar niet aan mee, maar vermaken zich op een andere wijze.

1 keer in de maand (vaak de derde woensdag) is er iemand uitgenodigd om wat te vertellen over zijn leven, zijn werk of zijn hobby, of een ander interessant onderwerp. Dit staat altijd aangekondigd op het bord bij de ingang van de Tille, in Sport & Ontspanning en op de website van de Tille.

Heeft u een technisch probleempje waar u wel wat advies of hulp bij kunt gebruiken? Ook dan kunt u in de dorpshuiskamer terecht, vaak is er wel iemand die u daarbij kan helpen.

Vanuit de dorpshuiskamer worden soms, voor wie daar zin in heeft, ook uitstapjes georganiseerd, bijvoorbeeld naar een beurs, een museum of een lezing van Groei en Bloei.

Kom eens langs, iedereen is van harte welkom.

Gastvrouwen en gastheren van de dorpshuiskamer

Klootschieten

Data is nog niet bekend