Te huur

De ruimte op de eerste verdieping is te huur. Deze ruimte is geschikt als kantoorruimte of misschien andere mogelijkheden. Er is een eigen toegang naar boven. De ruimte is 43,5 m2. groot. Voor informatie of bezichtiging kunt u contact opnemen met de penningmeester, 06 30302281.

Vergaderzaal

De Tille heeft ook een prachtige en ruime vergaderzaal te huur. Deze ruimte is 57 m2 groot. Eventueel ook te gebruiken voor workshops of iets dergelijks. Voor informatie en/of bezichtiging kunt u contact opnemen met de penningmeester, 06 30302281.

De Tille 40 jaar

Omdat de Tille 40 jaar bestaat is er een kleurwedstrijd voor kinderen. De kleurplaat verschijnt ook in de S&O maar je kan hem ook zelf uitprinten. Kleur de kleurplaat zo mooi mogelijk in en lever hem dan in in de brievenbus bij de Tille. Er zijn leuke prijzen te winnen in de volgende leeftijdscategorieën: 0 t/m 3, 4 t/m 6, 7 t/m 9 en 10 t/m 12. Vergeet niet je naam en leeftijd op de kleurplaat te vermelden. We zijn benieuwd naar alle mooie resultaten. De kleurplaten kunnen tot eind november ingeleverd worden, daarna maken we de winnaars bekend, succes!

Download hier de kleurplaat